Trainingen 

Time-in Educatie verzorgt trainingen voor professionals die werkzaam zijn in het onderwijs, kinderopvang en zorg die te maken hebben met kinderen en ouders. Bij deze trainingen staat didactiek, communicatie en diversiteit centraal.

De trainingen worden gegeven op een nieuwe unieke loctie in het Westland. Op aanvraag worden de trainingen ook In-Company gegeven. De trainers verzorgen dan op uw locatie de training. Perfect voor bijscholing van het hele team!

Alle producten zijn gebaseerd op actuele wetenschappelijke inzichten in combinatie met praktische ervaringen uit het werkveld.

Time-In-Educatie werkt samen met Onderwijsbureau Edulia.

 

Over de trainers

Marina Stolk

Marina Stolk verzorgt de trainingen Traumasensitief lesgeven, Cultuursensitief communiceren en Didactiek RekenTaal. Zij is gedragspecialist en heeft ervaring als leerkracht, intern begeleider en ambulant begeleider in het regulier basisonderwijs en NT2-onderwijs. De kern van haar werk is het delen van kennis en expertise om de onderwijskansen voor alle leerlingen te vergroten. 

Lia van Alphen

Lia van Alphen geeft trainingen aan docenten in het hoger onderwijs. Zij heeft als leraar en onderwijskundige vele jaren ervaring in het onderwijsveld in een veelheid aan projecten. Door haar achtergrond als psychiatrisch verpleegkundige is zij altijd geïnteresseerd in de ontwikkeling van de mens vanuit een holistische visie. Kern van haar werk is het ondersteunen van de ontwikkeling van mensen. Niet alleen in reguliere onderwijstrajecten, maar ook op de werkplek en ondersteund met online leren.