Flexleerkracht

Leerkracht ziek? Zwangerschapsverlof? Een leerkracht vrij roosteren voor andere activiteiten? 

Een intern begeleider die extra ondersteuning nodig heeft? 

Een leerkracht nodig om les te geven aan een taalklas voor nieuwkomers of om een taalklas op te starten?

 

U kunt mij inhuren op ZZP-basis!

 • Mijn werkgebied is Westland en omstreken.
 • Ik ben inzetbaar als intern begeleider, leerkracht groep 3 tot en met groep 8, als NT2 leerkracht en ambulant begeleider.
 • Ik ben geregistreerd bij de Kamer van Koophandel en CRKBO geregistreerd docent.
 • Gediplomeerd leerkracht (PABO), Intern begeleider (Post HBO) en Master Educational Needs - specialisatie gedrag.
 • Ik ben in het bezit van een recente VOG verklaring.

 

Werkwijze:

U kunt telefonisch contact op nemen om de mogelijkheden, verwachtingen en beschikbaarheid te bespreken. Ook kunt u uw vraag mailen. Ik beantwoord uw vraag per mail of neem telefonisch contact met u op. 

Vervolgens maken we een afspraak om nader kennis met elkaar te maken. Bij overeenstemming leg ik de afspraken vast in modelovereenkomst. Dit is een overeenkomst, volgens voorbeeld van de belastingdienst, dat is aangepast voor het het basisonderwijs om schijnzelfstandigheid te voorkomen. Voorafgaand aan de dienst/taak wordt deze overeenkomt door beide partijen ondertekend.

 

  Flexleerkracht.nl 

  Ik ben aangesloten bij https://flexleerkracht.nl/marina-stolk. Dit is een platform voor ZZP-ers en freelancers in het onderwijs. Ik werk zonder tussenkomst van detachering- of uitzendbureau.

  Op de site https://flexleerkracht.nl/ is veel informatie te vinden zoals de voordelen voor scholen, werkwijze, wet- en regelgeving, cijfers en kosten betreffende de flexleerkracht.