Cursussen, Trainingen & Workshops

In het schooljaar 2020-2021 worden cursussen, trainingen en workshops aangeboden waarin het kind, de communicatie en inclusief onderwijs centraal staan.

Alle producten zijn gebaseerd op actuele wetenschappelijke inzichten in combinatie met praktische ervaringen uit het werkveld.

Time-In-Educatie werkt samen met Onderwijsbureau Edulia.

 

Over de trainers

Marina Stolk

Marina Stolk geeft trainingen aan leerkrachten in het basisonderwijs. Zij heeft ervaring als leerkracht, intern begeleider en gedragsspecialist in het basisonderwijs. Door opleidingen en werkervaring zijn haar specialisaties  sociaal emotionele leren voor nieuwkomers, trauma-sensitief onderwijs, trauma-gerelateerde gedragsproblematiek, interculturele communicatie en diversiteit binnen het onderwijs. De kern van haar werk is het delen van kennis en expertise om de onderwijskansen voor alle leerlingen te vergroten. 

Lia van Alphen

Lia van Alphen geeft trainingen aan docenten in het hoger onderwijs. Zij heeft als leraar en onderwijskundige vele jaren ervaring in het onderwijsveld in een veelheid aan projecten. Door haar achtergrond als psychiatrisch verpleegkundige is zij altijd geïnteresseerd in de ontwikkeling van de mens vanuit een holistische visie. Kern van haar werk is het ondersteunen van de ontwikkeling van mensen. Niet alleen in reguliere onderwijstrajecten, maar ook op de werkplek en ondersteund met online leren.